Gå til hovedindhold

Botilbud Kirketoften

Botilbud Kirketoften er beliggende i smukke omgivelser tæt på Østerskoven og i gåafstand til fjorden i det østlige Hobro. Der er gode muligheder for offentlig transport lige uden for døren.

Indhold

  Botilbud Kirketoften

  Tilbuddet er opdelt i fire huse. I hvert hus er der syv lejligheder, der er placeret omkring et 130 m2 stort fællesareal. Lejlighederne er cirka 50 m2 store og består af en stue/ tekøkken, et soveværelse samt badeværelse. Lejlighederne er alle handicapvenlige. Vi har også en aflastningsplads på stedet. 

  Fællesarealet i husene består af en stue og et køkkenalrum. Her tilberedes alle måltider i et samarbejde mellem personalet og de beboere, der har lyst. I tilbuddet findes der desuden et centerområde med administration og personalefaciliteter samt aktivitetsrum.

  Vi har vågen nattevagt.

  Botilbud Kirketoften er målrettet dig, der har en betydelig og varig nedsat funktionsevne og er i alderen fra 18 år og op. Du skal have et betydeligt og varigt behov for hjælp og guidning til alle dagligdagsfunktioner døgnet rundt, eksempelvis skal du have brug for hjælp til at skabe struktur og overskuelighed samt behov for hjælp til at komme fra A til B.

  På Botilbud Kirketoften har vi fokus på at tilbyde dig en helhedsorienteret indsats, der skal tilgodese dit individuelle behov i forhold til din alder, dit handicap og dine interesser. Vores pædagogiske vision er at skabe en oplevelse af genkendelighed og livsglæde i hverdagen. Vi tilbyder rammer for et godt og trygt liv og tager udgangspunkt i dine ressourcer og behov.

  Vi har aftenskole, hvor vi blandt andet har fokus på bagning, afspænding og musik. 

  Som beboer har du mulighed for at deltage i aktiviteter, der foregår på Kirketoften. Mange visiteres til samvær- og aktivitetstilbud Mariagerfjord, der ligger tæt på botilbuddet.

  Botilbud Kirketoften

  Kirketoften 6

  9500 Hobro

  97115830

  Forrige Næste
  Sidst opdateret: 14. juni 2023