Erhvervsaffald

På ”Dit affald” kan du se, hvornår du får tømt dine affaldsbeholdere, give os besked om manglende tømning og ændre din affaldsordning. Hvis du har brug for hjælp, kan du ringe til en medarbejder i Den Digitale Hotline på 70 20 00 00.

Restaffald tom emballage som pizzabakker, mælkekarton og smørpakke

Restaffald

Restaffald er f.eks. mælke- og juicekartoner, plastikposer, kød, frugt og grønt. Restaffald er også det affald, du er i tvivl om.Luftfoto af genbrugsplads

Genbrugspladser

Kør selv på genbrugspladsen, når du har brug for det. Genbrugspladserne kan benyttes både af privatpersoner og af virksomheder.

Kvindelig håndværker der står ved siden af varebil

Erhvervsmærkat

Erhvervsmærkatet er til dig, der ofte kommer på genbrugspladserne i Favrskov, Randers og Mariagerfjord Kommune og vil slippe for at betale pr. besøg.
Mand i arbejdstøj sorterer farligt affald

Farligt affald

Farligt affald er f.eks. maling, lim, olierester, sprøjtegifte, salt- og eddikesyre, benzin, rengøringsmidler, batterier, lysstofrør og lavenergipærer.
Børnecykel, træbord, mikrobølgeovn står på fortovet til afhentning af storskrald

Storskrald

I Mariagerfjord Kommune har du mulighed for at bestille afhentning af storskrald, hvis du f.eks. har nogle møbler, hårde hvidevarer eller noget haveaffald, som du gerne vil af med.
Områdeklassificering

Jorddepoter

For alle tilførsler af jord til jorddepoterne gælder, at transportøren skal kontakte Mariagerfjord Kommune for at få adgang til jorddepotet.